Bjergby Rideklub

En klub under Dansk Rideforbrud

Skoleheste

Her på siden vil du kunne finde informationer omkring de forskellige skolehest

Jens
JENS

Født: 01/04-2005

Stangmål:

Beskrivelse: Jens er en fræk lille pony, som alle de små ryttere elsker. Han er god til dressur og vil gerne arbejdes med. Han elsker hyggeridning og er et kæmpe nussehovede. Han er klubbens mindste hest.

Oliver
OLIVER

Født: 01/01-2001

Stangmål:

Beskrivelse: Oliver er en super flink pony, men kan dog være fræk. Han elsker at springe, både med store og små. Han er staldens største tiggerøv men er god som dagen er lang. Han er en stærk men arbejdsom hest. Han er den hest rideskolen har haft glæde af i længst tid. Han er derfor god til de helt nye, men samtidig en god udfordring for de mere erfarne.

SAMSON

Født: 08/05-1995

Stangmål:

Beskrivelse: Samson er en super rolig og tolmodig hest. Han er en favorit blandt søndagsrytterne og ved præcist hvordan han skal opføre sig ved de små ryttere. Han er altid klar til en god tur i skoven.

Samsom
RØGILD'S ANIZET

Født: 29/03-2004

Race: Dansk Sportspony

Stangmål: 130cm

Beskrivelse: I daglig tale kaldes hun Anizet. Hun er en udfordrende pony som derfor kræver en mere erfaren rytter. Til trods for dette er hun stadig en efterspurgt pony, både hos de yngre og ældre ryttere. Er der trækker med er Anizet alligevel en super sød pony.

Anizet
Schato
SCHATO

Født: 01/01-2008

Stangmål:

Beskrivelse: Schato bruges både til dressur og spring og er derfor en god all-around pony. Hvis du vil noget med spring, er det klart Schato du skal vælge. Han er også super arbejdsvillig i dressuren og derfor god til de ryttere der ønsker noget udfordring. Han er klubbens yngste hest.

Moonlight
MOONLIGHT

Født: 01/01-2002

Stangmål:

Beskrivelse: Moonlight elsker både dressur og spring. Hun er en fantastisk hest, der tilpasser sig rytteren. Hun er lidt nervøs af natur, men gør altid sit bedste for at beskytte sin rytter. Hun er super sød på staldgangen og elsker at blive nusset med.

CREMY

Født: 01/06-2004

Stangmål:

Beskrivelse: Cremy er klubbens nyeste hest, som ankom i starten af 2017. Hun er en meget fremadgående hest som skal arbejdes med. Derudover er hun en super fin hest som mange ryttere er glade for.

Cremy